Lite om draken också

Den ensamma prinsen Nikolai söker efter en prinsessa. prinsessan Julia bor i ett torn som vaktas av en drake vid namn Brynolf. Hur ska Julia och Nikolai kunna ses?

Detta är den andra boken i den fristående fantasyserien om invånarna i det Lila Slottet.

Boken släpptes november 2015.

100 kr /st. (inkl. moms)Lägg i varukorg

 Några röster om Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också

”Tyckte om boken. Roligt att prinsessan hade dator och att draken lagade grillen. Tråkigt att draken var ensam” – Barnen på Kometens förskola i Växjö

”Nytänkande, up to date, Bra hur kläderna är. Bra genustänk. Kul saga!” – Pedagogerna på Kometens förskola i Växjö

”Barnen tyckte att boken var bra. Draken var rolig. Bra att de fick kompisar.” – Barnen på Bullerbyns förskola i Växjö

”Har precis läst en rolig bok. Visserligen är boken för 3-10 åringar men den är kul att läsa ändå. Tack Sofi Poulsen för att du vågar satsa. Du har äntligen hittat din roll. Du är en underbar barnboksförfattare. Det visade du idag på din lanseringsfest. Grattis!”

”Sofi Poulsen måste tacka dig för en underbar bok! Den var så himla rolig och så väldigt unik, kändes på nåt sätt helt rätt i tiden. Bilderna är fantastiska, du och Per är ett perfekt team! Till och med Wilma tyckte den var riktigt bra och hon är ju ändå 9. Så fortsätt i samma anda, det här är definitivt din grej och det kan du komma långt med! För er som har lite yngre barn, julklappstips!”

”Förlora ALDRIG barnasinnet! Är otroligt stolt över mina vänner Per von Schantz och Sofi Poulsen som nu släppt denna fantastiska bok! Sofis texter når ut till små som stora och Per! OMG Dude! Dina illustrationer är AWESOME! Va väntar ni på? Detta är den perfekta julklappen till alla! Jag älskade boken från början till slut, kände mig som ett litet barn igen!”

”Melinda tyckte boken va spännande!”

”Ohh jag fick boken nu.. Så fin!! Markus älskar den”

”Tusen tack för att du skrivit en sådan fantastisk bok! Bilderna var så fina och roliga. ❤❤❤❤❤❤”

” Hej Sofi! Böckerna kom idag och nu har jag läst en. Vilken härlig barnbok! Up to date, men även lite av det gamla från de “hederliga” sagorna. Helt underbara bilder. Fint att ni båda signerat också. Många tack. Det blir fina presenter! Hälsningar till er båda från mig”

” Tack så mycket för boken! Den kom idag! läste den för Kevin o han gillade den den var bra o vi hoppas det kommer ut fler böcker av dig”

” Tack Sofi och Per för en fantastisk bok. Väntar med spänning på fortsättningen. Lillan prata om Otto och Rulle.”