Comic con Stockholm

sofipoulsen.se

 

Stort TACK till dig som besökte mig på Comic Con i Stockholm förra helgen. Hur var ditt Comic Con?

Mitt Comic Con var som alltid att gå in i Nördia på fredagen och sedan kliver man ut i den hårda verkligheten på söndagkvällen. Comic con är full av härliga nördar. Där möts spelnördar, cosplayare, superhjältar och My little pony och allt där emellan. En gång skulle jag vilja uppleva allt som besökare. Man kan möta både svenska och utländska kändisar. Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren och Helena Dahlgren var där och signerade sina böcker. Har du ännu inte läst något av dem kan jag varmt rekommendera dig att göra det. Cosplayarna som man kan möta på Comic con är stjärnor som förgyller och förhöjer upplevelsen av Comic con. De sprider stor glädje till både små och stora. Därför blir jag ledsen när jag på söndagen möttes av informationen att folk måste klämma och känna på dem. Jag brukar fråga om lov före jag fotograferar. Om jag råkat missa vid något tillfälle vill jag här passa på att be om ursäkt för det. Det är trevligt att gå runt bland montrarna och se vad de har att erbjuda. En tråkig grej är att det tyvärr finns många som bara erbjuder slush, godis eller glass. Det hade jag gärna sett utanför mässhallen så hade de kanske kunnat ha plats för något roligare. Alla möten med spännande människor och de intressanta samtal som kan uppstå är en annan bra sak när nördar inom samma område samlas.

Vill du se bilder från Comic con? Kolla gärna mitt instagramkonto.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *