En bubbla

Nästa vecka vid den här tiden är jag på Comic con. Ska du dit? Kom gärna förbi och säg hej. I nästa vecka kommer det bokleverans från tryckeriet. Grimm special edition och Tusen och en natt kommer äntligen. Jag är så förväntansfull. Som du kanske vet gick min mamma bort hastigt i våras. Det har gjort det mer kaotiskt än vanligt att skapa årets novellantologi. Men tack vare många fina vänner blev det en bok i år också. Det är ett förtroende att få ett manus. Oavsett vems eller längd. Jag är stolt över att ha fått det förtroendet och jag hoppas att jag har kunnat förvalta det.

Nu kommer snart vår fina bok som vi har skapat tillsammans. Tro mig, det är riktigt jobbigt att vänta på den. Jag längtar efter att få dofta och bläddra i den. Ställa den i finhyllan. En gul och en grön och en blå bok. Lägga fram dem så där lite snyggt på kaffebordet. Skicka dem till längtansfulla läsare. Och till dig. För jag vet att du väntar lika otåligt som vad jag gör.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *