Sommaren

Det här året har gått så vansinnigt fort. Hur har din sommar varit? I våras och försomras stod jag och klappade på den där mjuka, ludna väggen som man hör en del gå in i. Då valde jag att dra ner på mina saker från “Att Göra”-listan. Det innebar att jag försvann både härifrån och från mina andra sociala medier. Istället spenderade jag fem veckor med min man och mina barn. Om du inte varit i Oslo än, så kan jag varmt rekommendera dig att åka dit. Det är en vacker stad med trevliga människor och där finns en massa kul att göra. Vi besökte bland annat Naturhistoriska museet. Är du i Oslo har har minst en hel dag att spendera är det väl värt ett besök. Vi hade bra väder och vandrade omkring i trädgården i timmar. Den var uppbygd i flera olika nivåer och teman. Vissa ställen var helt magiskt vackra och det var svårt att fånga dess fulla skönhet på bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *