Nu då?

I år har jag hunnit med att besöka scifiworld i Göteborg och Malmö. Jag har också varit på Comic Con i Göteborg, GothCon och LinCon. Inte på något av dem har jag behövt vara där ensam utan jag har haft delar av den stora svenska fantastikfamiljen omkring mig och det är jag mycket tacksam för. Efter min egen lilla familj är det den absolut bästa familjen man kan ha.

Just nu håller jag som bäst på att redigera novellantologin Tusen och en natt som har release 27 september på Bokmässan i Göteborg. Det är 18 svenska fantastikförfattare som har omarbetat några utvalda klassiska sagor.

Du som följt mig ett tag vet att jag sällan gör bara en sak. Som vanligt är det full rulle bakom kulisserna. Under produktion just nu är en boktrailer för Tusen och en natt. En annan nyhet för i år är att du kommer kunna köpa en alldeles egen magisk lampa.

Vi håller även på att ta fram en konceptbild för Grimm special edition. Releasen för den boken håller vi på att planera för just nu och så fort jag har ett datum så kommer jag berätta det för dig.

Visst längtar man till hösten redan nu! ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *