Hejdå 2018 varmt välkommen 2019

 

2018 har på många sätt varit ett magiskt år för mig. Årets första halvår var på det personliga planet fyllt av en djup sorg och det gör fortfarande ont. Men som all sorg så vänjer man sig och man tvingas att gå vidare.

Året har även bjudit på en hel del glädje, lycka och kärlek. I många oväntade former. Jag har mycket att vara tacksam för. Och det vill jag ge tillbaka till dig.

En grej är The Book Guild. En annan är Författarskolan.

Nästa år kommer jag ta dig med på en resa som du kommer häpna över. Och det vore inte möjligt utan mina vänner. Det händer som vanligt mycket bakom kulisserna och jag kan knappt vänta tills jag får dela med mig till dig. Så vad sägs om två julklappar redan nu?

Har du hört talas om byn Åseda? Det är en magisk plats där de mest fantastiska saker kan hända. Vad sägs om 19 januari då vi firar den internationella Appreciate a dragon day, 16 mars då vi har temadagen Prinsar & Prinsessor. I april firar vi internationella Enhörningens dag. 21 september firar vi internationella Pirate day och i oktober blir det spökfest.

Tänk att det både bor drakar och enhörningar i Åseda! Hur häftigt är inte det?! Och att man kan hitta både prinsessor, prinsar och pirater i Åseda. Självklart kommer du kunna hitta både mig och sagodrottningen där också. Och bara mellan dig och mig.. ja, lova nu att inte berätta för någon annan. För första gången någonsin kommer sagodrottningen att ta med sig sin sagoprins. Ja, du läste rätt. Det vill du inte missa så boka redan in det i din kalender. Gillar du drakar, enhörningar, spöken och pirater? Ja, boka in de dagarna också. Det kommer bli magiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *