Julmingel och högläsning

I september när jag stod på Comic con i Stockholm ringde telefonen. Jag hade blivit utvald som en av tolv entreprenörer från hela Sverige att medverka i SEB Stories. HELT GALET!! Nu har det gått ett tag och jag kan fortfarande inte smälta det. Jag är så tacksam och så stolt att få denna möjlighet.

SEB Stories är en julmarknad på Instagram och i deras lokal på Stureplan 2 som ligger jämte Sturegallerian i Stockholm.

Julmarknaden pågår 10-21 december. På kvällen den 10 december kan du hitta mig på plats i SEB på Stureplan 2, Stockholm. Då kickar hela julmarknaden igång och jag har valt att ta med mig H.C. Andersen som du kommer att kunna köpa till ett riktigt förmånligt pris.

Den trettonde december, på Lucia, har jag valt att ha min entreprenörsdag. Då bjuder jag på en speciell Lucia. Det blir glögg och lussebullar och jag kommer läsa ur novellantologin H.C. Andersen vid tre olika tillfällen.

I Sofi Poulsens magiska berättelser får du uppleva världar du ännu inte upptäckt. Kvalitetstid för dig som läser och lyssnar. Böckerna är fyllda av starka kvinnor och jämlika karaktärer. Du läser dem gärna igen.

Hur kom du på idén till produkten?

Som barn älskade jag H.C. Andersens sagor. Idén om en novellantologi föddes genom att andra förlag hade novelltävlingar och antologier. Det blev succé! På en månad har jag sålt 80 % av upplagan.

Vem skulle älska att få er produkt i julklapp?

Precis som Stockholm och dess invånare ständigt förnyat sig genom åren har vi inspirerats att göra samma sak med H.C. Andersens berättelser. En typisk läsare av boken är orädd och tycker om att utmanas av nya vinklingar på älskade historier.

Det en mörk och kall decemberdag. Fast det är tidig eftermiddag börjar det snart skymma. Röken som kommer från dina varma andetag påminner om att du längtar efter något varmt att dricka för att tina. Kanske du skulle unna dig någon lussekatt, det är ju snart jul.

Snön knarrar under fötterna där du trampar fram i fotspåren som leder dig framåt. En ljuvlig doft sprider sig och lockar dig. Nu ska det bli gott att komma in i värmen. När du går in genom glasdörrarna som leder dig in i värmen känner du hur den där aptitretande doften sprids omkring dig. Du hör ett muntert sorl lite längre in från rummet.

Varm dryck, lussefika och högläsning för dig som älskar moderna sagor. Där står framdukat med varm glögg, lussekatter och pepparkakor bland levande ljus, tomtar och mys. Det doftar ljuvligt gott. Förväntansfullt slår du dig ner i en fåtölj med din varma mugg rykandes framför dig på det lilla bordet. Förväntningen växer inom dig. Ska det bli otäckt spännande, rysligt roligt eller något helt oväntat.

Sofi Poulsen är förläggaren och författaren som ger dig kvalitetstid med de som står dig nära.

Glöggmingel kl 17.00-20.00 med Sofi Poulsen anmäl dig här

Högläsning ur H.C. Andersen

kl 17.30 Nyhetsdamen av Andreas Lindblad

kl 18.30 Fjärran besökare av Emelie Beijer

kl 19.30 Jag stannar hos dig av Susanne Wiik Ekebergh

Jag hoppas att vi ses, för detta kommer bli något alldeles extra som du bara inte får missa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *