Fyra event & en ny bok.. eller?

Äntligen måndag!

Som jag har längtat. Slut på sommarledigheten och tillbaka till vardagen. Har du börjat jobba ännu? Har du något kul att se fram emot nu i höst?

Nu börjar en mycket intensiv, spännande och framför allt rolig period för mig.

Det blir Comic con på Kistamässan 14-16 september. Svenska Fantastikförlag ställer upp med följande förlag: Imagine Games, Marchetti Förlag, Marwa Förlag, Sofi Poulsen förlag, Undrentide förlag. Jag kommer att ta med mig 5 ex av H.C. Andersen som fem lyckliga läsare kan få ta med sig hem. Vill du vara säker på att du är en av dem så skynda dig till monter B:22.

Omkring den 21 september landar årets bokmässan-bok i mässhallen i Göteborg. Det är riktigt spännande! I år är det jag och Ulrica Edvinsson Sundin som har varit ansvarige för årets bok som har titeln Avgrundsvrål från Fantastikgränd. Det är en bok med det senaste inom svensk fantastik. Och alla som besöker Fantasikgränd får ett gratis ex att ta med hem. Jag lovar dig, du vill ha den här! 248 sidor med fantasy, science fiction och skräck. Vad sägs om följande förlag och författare:

Andra Världar, A.R. Yngve, Christoffer Pichler, Eloso Förlag, Fafner Förlag, Fantastikbokklubben, Fria Ligan, Förlag Futur, Jenny Töredal, Linus Löfgren, Marchetti Förlag, Marwa Förlag, Miramir Förlag,  Moloch Förlag, Nathalie Sjögren, Ordspira Förlag, Sofi Poulsen Förlag, Tira Tiger Förlag, Ulrika Amador, Vesuvius Förlag, Zakuli Förlag, Öppna Vidder Förlag

Några dagar efter Avgrundsvrål har landat på Bokmässan i Göteborg är det dags för mig att åka dit och bygga monter. Mässan öppnar den 28 september kl 14.00 för allmänheten och kl 18.00 tycker jag att du ska komma till A-hallen, Fantastikgränd och monter A03:52 för då släpper Marchetti Förlag höstens hetaste bok, H.C. Andersen. Boken ges ut i en begränsad svensk upplaga. Kom och mingla med författarna och säkra ditt signerade ex.

Helgen efter bokmässan, när jag säkert har bokslag så är det dags för höstens första Scifiworld. Det blir i Helsingborg 6-7 oktober. Svenska Fantastikförlag ställer upp med följande förlag: Fantasiförlaget, Imagine Games, Marchetti Förlag, Marwa Förlag, Sofi Poulsen förlag samt författarna Emelie Kempe och Jerker Hultén.

I Scifiworld Stockholm 17-18 november kommer Svenska Fantastikförlag ställa upp med följande förlag: Fantasiförlaget, Futur Förlag, Marchetti Förlag, Sofi Poulsen förlag, Undrentide Förlag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *