Nystart. Men först..

Jag kommer att starta om min blogg. Inte som så att jag kommer radera något utan mer ändra inriktning. Jag kommer fortfarande ha ambitionen att posta nytt blogginlägg kl 20 varje söndag. Men det kommer bli mer inriktat på författande och förläggande. Redan nästa inlägg. Så.. vad vill du veta mer om? Vill du ha skrivtips? Redigeringstips? Tips på olika skrivtekniker? Boktips? Passa på att önska så ska jag göra mitt bästa för att skapa intressanta blogginlägg.

Nu blir det lite spännande nyheter.

I helgen var jag på FairyCon i Kalmar för första gången. Jag delade monter med Ulrica Edvinsson Sundin. Vi har som vanligt alltid kul i varandras sällskap. Ulrica har gjort bokomslagen till Grimm och Grimm Darker och sitter just nu och gör det sista på bokomslaget till H.C. Andersen som kommer i höst.

Ulrica & Sofi

Tillsammans hade vi en föreläsning som heter Från fantasi till fantasy – från bokidé till färdig bok. Hur går man tillväga när man vill skriva och ge ut en bok? I föreläsningen samtalade jag och Ulrica

om hur man kan tänka för att slutföra och ge ut en bok samt vilka alternativ det finns för detta.

Nu har vi kommit fram till att vi vill göra fler saker ihop. Så du kommer kunna se tre olika gemensamma projekt. Synopsis ska skrivas, illustrationer ska ritas och.. ja. Det kommer bli något du inte vill missa.

På onsdag kommer du kunna höra mig i en bandad intervju i p4. Bild kommer släppas på webben redan på tisdag kväll. ämnet är pollenallergi och jag berättar om hur det var före och efter min vaccination som jag gjorde för några år sedan.

I nästa nummer av tidningen Författaren som kommer i maj kan du som är medlem i Svenska Författarförbundet läsa en krönika författad av mig. Det är min första krönika så berätta gärna vad du tyckte om den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *