Scifiworld i Malmö och GothCon

Jag har inte hunnit uppdatera dig om hur det var på Scifiworld i Malmö och GothCon. Bilder och filmer från de konventen hittar du på mitt instagramkonto. Båda konventen var bra på sina sätt även om jag hade önskat att det fanns två av mig. En som kunde stå i montern och snacka med alla härliga besökare och en som kunde mingla runt hela tiden och vara delaktig i alla arrangemang. Gemensamt för både Scifiworld och GothCon är att man är rejält trött och sliten sista dagen men man vill ändå inte att det ska ta slut.

Här näst blir det FairyCon redan nästa helg. Sedan är det lugnt fram till LinCon som dumt nog är samma helg som Nordsken. Jag vet att det är många helger två konvent krockar med varandra. varför det måste vara så ställer jag mig frågande till. Att man alltid har gjort så är inte ett bra svar enligt mig. Ska man inte sträva mot bättre? Och bättre måste väl vara om fler kan delta?

Ett önskemål är att LinCon och Nordsken snackar ihop sig om konventen 2019 och arrangerar dem olika helger. Nästa år skulle t ex pingsthelgen kanske kunna fungera som konventhelg då den ligger i anslutning till nationaldagen.

Idag är det barnbokens dag och det firade jag genom att släppa en sneakpeak på ett ofärdigt bokomslag till antologin H.C. Andersen som kommer i höst. Du vet kanske att idag är den dag då H.C. Andersen hade fyllt 213 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *