Tack!

Det är snart alla hjärtans dag, vilket jag inte firar. Men jag vill passa på att tacka några av de som betyder mycket för mig.

Mina barn. Jag älskar er till månen och tillbaka. Utan er hade jag inte skrivit Sagan om prinsen & prinsessan-serien eller Mamman och den lilla draken.

Linda. Min allra bästa vän. Fast efter 12 års vänskap är vi familj. Utan ditt stöd hade jag fortsatt ha panikångest, social fobi. Tack för att du finns där när jag behöver. Skäller när jag behöver och ger mig en flaska vin när det behövs. Och tack för att du vet när det är vilket som behövs. Tack för att du tar hand om mitt lilla barn när jag inte kan.

Östgöta Fantastikförfattare. Tack för att ni tog in mig i er grupp. Det är en av de bästa grupperna på Facebook. Ser fram emot 2018 med er.

Fantastikfamiljen. Vissa känner jag bättre än andra. Jag ser fram emot att få lära känna er allihop lite mer under 2018 och glädjer mig över alla våra nya spännande samarbeten under året.

Till dig som läser mina böcker. Alla glada kommentarer och brev från läsare gör att även när det är som jobbigast är det värt det. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *