Ny bok kommer i mars!

Det har varit lite tyst här ett tag. När det blir det beror det på att jag jobbar intensivt med något. Idag blev jag tilltittad för att någon ville försäkra sig om att jag äter ordentligt och inte jobbar ihjäl mig. Jodå, jag äter, det svåra ligger i att sluta äta. Tack för omtanken.

Efter lite ledigt har jag sakta växlat upp i tempo och är nu redo för att återigen ta i med bägge nävarna. Jag har skrivit kontrakt med ett förlag där en bok jag skrivit kommer att ha release på GothCon. Boken heter Niilas & Siris äventyr: Mötet med piraten. Förlaget hörde av sig till mig och ville att jag skrev en bok åt dem där handlingen ska utspela sig i deras spelvärld. Det var så roligt att det blev inte en bok, utan sju böcker. Men eftersom jag bara har avtal på en bok så hoppas jag att den säljer så bra att förlaget vill ge ut de andra böckerna också.

Baksidestexten ser ut så här:

Alvpojken Niila bor tillsammans med sina vänner kaninen Omma och ekorren Utsi på en ö i Västanhavet. Niila längtar efter en alvkompis. När ett mystiskt piratskepp en dag kastar ankar vid ön, ger sig de tre vännerna av för att undersöka det.

Det blir startskottet för ett spännande äventyr.

”Niilas och Siris äventyr: Mötet med piraten”, är en spännande saga skriven av Sofi Poulsen, som tidigare skrivit bland annat bokserien “Sagan om prinsen & prinsessan”.

Niilas och Siris äventyr utspelas i Sagospelet Äventyrs spelvärld Masona.

Jag hade väldigt roligt när jag skrev äventyren med Niila och Siri. Att få göra något oväntat med en pirat var lite av en dröm gå i uppfyllelse. När jag fick veta att boken kommer innehålla en karta över världen blev jag barnsligt förtjust. Det är lite jobbigt att sitta här och vänta på vad du ska tycka om boken, för jag hoppas att du ska älska den precis lika mycket som vad jag gör.

Bilder och mer info kommer snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *