2017-2018

Ett år är till ända och det bör summeras ordentligt. Men innan jag gör det vill jag nämna några av de saker som jag är tacksam för.

Min hälsa. Jag har fått vara i stort sett frisk. Äntligen. Snart är mitt öga helt återställt också efter mer än två års strul. Året har bjudit på två rejäla smällar som på allvar skakade om mig. Tack vare alla fina vänner som stöttat mig så har jag klarat av det med.

Men året började med ett totalt misslyckande. Love of Fantasy. Skönt att det var i januari så jag snabbt kunde lägga det bakom mig. Tillsammans med trollkarlen Fredrik (som du kan köpa i min butik) underhöll vi ett fullsatt Hovshaga bibliotek på Kulturnatten. Det var bland det roligaste jag gjort så hoppas jag och Fredrik kan jobba ihop snart igen.

Nästa stora grej som hände var SmåLit, Jönköpings läns bokmässa. Det var superkul att träffa alla underbara kollegor. Men det var tyvärr inte så mycket besökare där. Men jag hoppas på ändring och att vi ses på SmåLit 2-4 februari.

I februari och mars hade jag en del föreläsningar men roligast var inspelningen av Vem vet mest? Jag var den som visste minst. Det var en mycket rolig inspelningsdag.

April och maj var jag ute på skolor runt om i länet med min Skapande skola. På påsklovet tog jag med mig min skapande skola men kallade den för workshop när jag besökte Lessebos och Markaryds bibliotek. LinCon visade sig från sin bästa sida och jag hade en härlig vecka i Linköping där jag fick nya vänner för livet. Jag ser verkligen fram emot att få återse LinCon i år igen.

Deadlinen för min allra första novelltävling kom och det enorma arbetet med att välja ut bidrag och sätta inte en, utan TVÅ böcker påbörjades. I juni hade jag en sagostund i ett äkta sagotält i Lammhult. Det var en ögonöppnare på många plan och jag är tacksam för att jag fick uppleva den dagen.

Under sommarmånaderna hade jag en liten sagostundsturné i centrala Växjö i samarbete med Växjö City och Ditt city, din scen. I jul blev det release på Mamman och den lilla draken. Min första bok tillsammans med Nicolas Krizan. Detta hände på NärCon.

I september var det dags för mig att för första gången ställa ut på Göteborgs bokmässa. Förra året fick jag avstå för att istället spendera tid på akuten. Men mina böcker åkte och hade roligt. Nu i år så hade jag release på Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene, Grimm och Grimm Darker. Det var mycket intensivt och roligt. I år kommer jag dela monter A03:52 med Ulrica Edvinsson Sundin.

Oktober var jag åter ute i skolorna med Skapande skola. November var det Kronobergs bokmässa här hemma i Växjö. jag hade premiär på Sagostund för vuxna och det var så många som ville uppleva detta att det var fullt. Folk fick vända i dörren. Jag hoppas få möjligheten att göra många sagostunder för vuxna. Som det är nu kommer detta 2 mars. Du som besökte Kulturparken smålands julmarknad i december kunde hitta mig och mina böcker där. Som vanligt var det en mycket trevlig helg. Vi spelade in mina fyra första boktrailers. Det var väldigt nervöst men också mycket roligt.

Det var året som gått. Här är lite av vad som händer under 2018:

Kulturnatten Växjö 28 januari

SmåLit Nässjö, Jönköping, Värnamo 2-4 februari

Scifiworld Göteborg 17-18 februari

CalCon Kalmar 23-25 februari

Sagostund för vuxna 2 mars Café REKOmmenderas kl 12-13

Scifiworld Malmö 24-25 mars

Release En Kaninhistoria scifiworld Malmö 24 mars

GothCon Göteborg 30 mars-1 april

Release Niila & Siris äventyr: Mötet med piraten 

Boksignering och sagostund 28 april Kosta bokhandel

LinCon Linköping 17-20 maj

Bokmässan Göteborg 26-30 september

Kronobergs bokmässa Växjö

Kulturparken Smålands julmarknad Växjö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *