Julkalender

Jag känner mig så tacksam över dig som köper och läser mina böcker, följer mig på sociala medier och som besöker mig på de olika eventen. Tack! <3

Jag är säker på att jag har de bästa kunderna och läsarna. Tack för alla fina mail, sms och glada hälsningar på mina sociala medier. Det betyder väldigt mycket för mig.

Kanske har du läst om hur jag kunnat skänka 100 böcker till barn i Växjö som lever i barnfattigdom och som annars kanske hade blivit utan julklapp.

Kanske sågs vi nu i helgen när jag var på julmarknaden på Smålands museum. Många besökte min monter och sa så fina saker att jag blev både rörd och generad. Tack fina, underbara för det! <3

Ett sätt för mig att visa hur mycket jag uppskattar dig är min julkalender som du finner på startsidan. Den ligger under texten så scrolla ner en liten bit så hittar du den.

Även Marchetti Förlag har en julkalender. Den är interaktiv och i varje lucka hittar du ett pyssel och en novell. Tolv noveller kommer från Grimm och tolv noveller kommer från Grimm Darker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *