Sagostund för vuxna

Förlåt att bloggen är sen, men här händer det så mycket just nu.

24 November hade jag sagostund för vuxna på mysiga Café REKOmmenderas. Jag trodde att det skulle bli ett litet intimt möte mellan mig och kanske 5 besökare. Det blev fullsatt. Besökare fick vända i dörren för det fanns inte fler platser.

Tack alla underbara fina som kom för att höra mig läsa sagor ur Grimm. Och tack till Café Rekommenderas för att ni trodde på mig och min sagostund. <3 Ett särskilt tack till mina långväga gäster Claes och Ingrid. <3 Den underbara tomten jag fick i present har nu fått sin hedersplats i fönstret. Claes, det är ingen mindre än Claes Björkman som skrivit novellen Hundvakterskan i Grimm.

Du som undrade vad jag läste så var det Hans & Greta år 2087 av Ulrika Jakobsson och Fångad i tornet som jag själv har skrivit.

Du som missade min sagostund för vuxna får en ny chans på Café REKOmmenderas 23 februari kl 12.

Tack Barbro och Ingrid för bilderna från sagostunden.

25 november var det Kronobergs bokmässa som i år firade tio år. Tråkigt nog tror jag bara det kom hälften så många besökare som vanligt. Var du där? Vad är ditt bästa minne? 

 

Den här veckan är det jag som sköter instagramkontot ensamforetagarevaxjo om du vill se lite mer bakom kuliserna.

Veckan började med att jag äntligen hittade min nya mentor. Jag som letat i ett år. Du ska få en presentation av honom längre fram.

Jag har även skapat min allra första julkalender men jag har ingen susning om det tekniska fungerar. Håll utkik. Det blir en ny lucka varje dag mellan 1-24 december. Några erbjudanden, men framför allt ny, spännande läsning.

Idag startade jag ett nytt, sagolikt samarbete med författaren Eva Holmquist. Eftersom hon skriver sagolika kapitelböcker så tror jag nog att du som gillar mina böcker även kan vilja läsa hennes Gallus-triologi.
Idag var det också invigning av nya affärshuset Tegnér och jag hade boksignering på Cultix. Det blev några intima samtal med både läsare och författarkollegor. Missade du mig idag får du en ny chans den 16 december.

Imorgon, om tekniken är med mig, kommer jag att producera Marchetti Förlags julkalender med hjälp av en vän. Dagen bjuder även på ett intressant skype-möte inför ett nytt kommande projekt där jag utmanar mig själv att göra något äventyrligt och helt nytt för mig. Går allt väl får du veta i februari vad det är jag sysslar med.

Det blir även en fika med en trollkarl vilket jag ser fram emot. Till helgen, lördag och söndag, hittar du mig tillsammans med spelföretaget Fungeon på Smålands museums julmarknad. Vi står i monter E20. Här är en bild på hur det såg ut förra året.

Just ja, du vet väl att jag har över 160 återförsäljare i Sverige, 2 på Åland och 10 i Norge? Det ska vara lätt att hitta mina böcker. Saknar du mina böcker på din ort? Skriv i kommentar nedan så löser jag det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *