Eget Företag

Nyss hemkommen från Eget Företag-mässan i Stockholm konstaterar jag att den fråga jag fick mest var hur man gör när man har ett färdigt manus och vill göra det till en bok. Om du är en av dem som undrar så kan du läsa om det i min guide här.

Eget Företag-montern

Jag vill tacka Nyföretagarcentrum för en mycket bra arrangerad mässa. Tack till dig som besökte min monter och mitt seminarium. Tack till mina montergrannar och andra utställare, det var många givande samtal.

Veckan som kommer bjuder på många spännande möten. Dessutom är det dags att ladda för Kronobergs bokmässa 25 november. Dagen före, 24 november, hittar du mig på Café Rekommenderas där jag läser högt ur Grimm/Grimm Darker medan du avnjuter din lunch.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *