Till mina kunder

Tack för att du läser, köper och älskar mina böcker. utan dig vore jag ingenting. Därför kör jag en tävling bara för dig. Du vet att du är min kund eftersom du har fått något i din brevlåda idag.

Jag kommer att lotta ut 20 böcker bland er som skriver en bokrecension på någon av mina böcker som är utgivna på Sofi Poulsen och inte Marchetti Förlag.

Känner du att det är svårt att skriva en bokrecension så går det bra att posta en selfie där man har en av mina böcker tydligt synlig i bild tillsammans med sig själv. För att få större chans att vinna ska bilden vara så annorlunda som möjligt. Vem kan hitta den knäppaste sagostunden? Eller den roligaste? Eller den läskigaste? Ja, du förstår vart jag vill komma.

Dela din bokrecension eller din selfie med någon av mina böcker på dina sociala medier med #sofipoulsen eller maila sofi@sofipoulsen.se

På söndag drar jag 20 lyckliga vinnare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *