2-årsjubileum

God kväll!

På tisdag, 7 november fyller mitt företag 2 år. Magiskt! Det har inte varit en rak väg, även om mitt mål är oförändrat. När jag sprungit på ett oöverstigligt hinder har jag fått komma på en väg runt det. Från tisdag påbörjar jag mitt sista år som nyföretagare, sedan är jag företagare. Det känns riktigt, riktigt bra.

Men det hade inte gått utan ett bra team, bra vänner och bra kunder. Så nu när mitt företag fyller två år vill jag fira det med dig. Frågan är bara HUR vi firar detta på bästa sätt?

Tävling? Presenter? Fest? En överraskning? Vad tycker du? Lägg gärna en kommentar här nedan eller skicka ett mail till sofi@sofipoulsen.se

På onsdag tar jag Kvastexpressen till Stockholmsmässan och Eget Företag där jag har både en monter och ett seminarie. De första 60 personerna som bokar kan få höra om min resa från skulder till eget företag.

I slutet på november, 24 november, firar jag läsfest med premiär på Sagostund för vuxna. Det blir jag, en stol och en sagor hämtade ur Grimm och Grimm Darker. Platsen är Café Rekommenderas i Växjö kl 12.00. Evenemanget är öppet och gratis för alla ätande gäster.

Läsfesten fortsätter redan dagen efter då jag medverkar på Kronobergs bokmässa (25 november) på Växjös stadsbibliotek kl 10-18 hittar du mig vid mitt bokbord. Kl 11.30-11.40 kan du höra mig läsa ur Grimm eller Grimm Darker. Jag har ännu inte bestämt vilken saga det blir. Vilken är din favorit?

2 thoughts on “2-årsjubileum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *