Bokmässa och skrivtips

Så kom hösten och knackade på dörren. Det känns lite så där. Året har rusat för fort fram och snart är 2017 slut. Snart är det bokmässa i Göteborg och förberedelserna pågår för fullt. Om du vill besöka mig kommer jag finnas i monter A03:52 och jag kommer bjuda på en hel del. Fredag 29 september kl 16 är det release Grimm. Alla medverkande är inbjudna gäster. Kl 17 är det release Grimm Darker och de som medverkat i den boken är inbjudna. Dessa två releaser är troligen det bästa tillfället att få sina ex av böckerna Grimm och Grimm Darker signerade av så många medverkande som möjligt. Har du inte hunnit köpa dina ex av bokpaketet Grimm och Grimm Darker finns ett fåtal kvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer mer i höst då? Jag har lite skapande skola inbokat och en annan väldigt spännande nyhet är att jag nu i höst ska ha sagostunder för vuxna. På bokmässan i höst har jag sju minuter på mig att läsa en saga. Vilken skulle du vilja höra?

Är du intresserad av att träffa mig i höst har du här några tillfällen:

Bokmässan i Göteborg 28 september-1 oktober inklusive 7 minuter sagostund för vuxna
Vem vet mest? SVT 2 kl 19.00 16 oktober (jag kommer INTE att titta!!)
Eget företag, Stockholmsmässan, 9-11 november inklusive 30 min seminarium om min resa till företagare. Ett begränsat antal platser.
Sagostund för vuxna, Café Rekommenderas i Växjö kl 12.00 24 november 
Kronobergs bokmässa, Växjö Stadsbibliotek 25 november
Julmarknaden på Smålands museum 2-3 december
Nyligen blev jag intervjuad i dinbokdrom.se där jag ger mina bästa skrivtips. Drömmer du att bli publicerad. Var då noga med vad du lägger din tid på och att hitta tid att skriva minst tio minuter varje dag. Just nu skriver jag på en skräcknovell och jag kämpar på med min kriminalthriller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *