Med lite hjälp av mina vänner

Nu när det är ca en vecka sedan jag skickade tre böcker till tryckeriet och jag har kunnat ha några lediga dagar vill jag berätta lite om hemligheten bakom mina framgångar. Förutom hårt arbete, ännu hårdare arbete och lite frustrerade tårar så har jag några fantastiska vänner. Ni vet vilka ni är och vad ni gör ❤ Jag är evigt tacksam.

I torsdags kunde man läsa på boktugg om mitt förlag Marchettis framgångar. Marchetti ger ut sina första böcker 1 september och gör det med buller och bång. Nästan 800 förbokade böcker och Grimm och Grimm Darker är höstens stora snackis.

Många har frågat hur jag bar mig åt. Hemligheten ser du på bilden till vänster. Jag har många underbara vänner. Och mina underbara vänner, har många underbara vänner i sin tur. Mitt mål är att 1000 böcker ska vara förbokade. Hjälper du mig att nå det målet? Du kan förboka ditt ex här.

Kommer du till Bokmässan i Göteborg så ses vi där. Det blir min allra första BOKMÄSSA då jag inte varit där ens som besökare tidigare år. Jag kan redan nu säga att det är värt ett besök till min monter som ligger i Fantastikgränden. Du tar dig lättast dit genom att gå in genom ingång 1 eller 2. En kul grej är att jag och de andra utställarna i Fantastikgränd har satt ihop en trevlig giveaway. Jag, Nicolas Krizan och tryckeriet Print in Baltic kommer att avslöja vilka som får 100 julklappar. Det kommer vara mycket fest och firande i min hörna. Mer detaljer kommer längre fram.

I nästa blogg kommer Elina från Elinas bokliv och gästar för tredje gången. Det kommer att handla om bokrecensioner. Jag är väldigt nyfiken. Hur väljer hon ut de böcker hon recenserar? Elina har recenserat två av mina sex böcker och jag har än så länge fått fina recensioner. Har hon någon gång ogillat en bok hon läst? Vad läser hon helst? Hur kom hon på att hon skulle ha en bokblogg?
Har du några frågor till Elina går det bra att posta dem i kommentarsfältet under detta blogginlägg.

Nu ska jag kasta mig i soffan och ha ett maraton med tv-serien Grimm. Jag ligger lite efter med mina serier och det är så spännande just nu. Kan inte fatta att serien är slut efter säsong 6. Ha en fin kväll! ❤

 

2 thoughts on “Med lite hjälp av mina vänner

  1. Jag har aldrig träffat Sofi personligen, men jag kan säga att jag tycker hon är fantastisk! Hårt arbete är rätt! Hon jobbar jämt! Jag önskar henne all lycka med sina företag – böcker, förlag, och barnuppfostran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *