Sommaren är kort

Så var det söndag igen. Har du semester och njuter av monsunperioden?

Förra året åkte åkte jag in och ut på akuten under större delen av året. Sommaren är en dimma och jag minns inte så mycket. Som tur är finns Facebook där och påminner mig om vad som var viktigt. I år känns det lyxigt att kunna spendera en solig dag tillsammans med min dotter på lekplatsen eller min födelsedag tillsammans med en barndomsvän.

Vad gör du under sommarmånaderna? Njuter du av att kunna läsa eller lyssna på böcker under din ledighet? Nästa söndag är Elina tillbaka med ett nytt gästblogginlägg där hon berättar om hur det är att driva en bokblogg. Har du redan nu några frågor till Elina går det bra att skriva dem i kommentarsfältet här nedan. Elinas första hittar du här  och där berättar Elina hur det är att jobba i bokhandel.

Om du inte har något särskilt för dig hoppas jag att vi ses på lördag 15 juli kl 13.30 på Lilla Torg vid domkyrkocentrum i Växjö. Då blir det en gratis sagostund och jag kommer läsa Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene. Boken släpps först i september så passa på att höra boken före alla andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *