Mamman och butiken

Det var ungefär femton månader sedan det kom en pall med böcker från tryckeriet. Märkligt vad man glömmer fort. Förutom att bära in böckerna på lagret är det en liten procedur med varje ny bok. Den ska skickas till Bokinfo och BJT för registrering. Sju ex ska gå ut till det Kungliga Biblioteket och sex universitetsbibliotek. Boken ska också till distributören. De som hjälpt mig med testläsning och de som ska recensera boken fick också var sitt ex. Och de som förhandsbeställt boken fick sina ex.

Vill du köpa Mamman och den lilla draken så är det bara att klicka här så kommer du till min uppdaterade butik.

På fredagen den 7 juli blir det sagostundspremiär. Tillsammans med Ditt city – din scen kommer jag att ha sagostunder 7 juli, 15 juli, 21 juli, 4 augusti, 12 augusti, 18 augusti och 19 augusti. Platserna kommer variera runt om i Växjö City så håll utkik.

7 juli kl 13.30 blir det premiär och då med min nya bok Mamman och den lilla draken. Kom till Willians park, utanför Askelyckan.

15 juli kl 13.30 blir det ny sagostund och då premiär på Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene. Kom då till Lilla Torg, domkyrkocentrum.

21 juli kl 13.30 blir det sagostund (Den fasansfulla Erene) på Palladium
4 augusti kl 13.30 blir det sagostund (Mamman och den lilla draken) i Bländapassagen
12 augusti kl 15.30 blir det sagostund (Den fasansfulla Erene) på Trädgård de Lux (vid regn Kafe de Lux)
18 augusti kl 13.30 blir det sagostund (Den fasansfulla Erene) i Bländapassagen
19 augusti kl 15.30 blir det sagostund (Mamman och den lilla draken) på Trädgård de Lux (vid regn Kafe de Lux)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *