Redigera, redigera och redigera lite till..

Hur har din midsommar varit? Hur du än spenderat helgen hoppas jag att du har haft en bra helg och är redo att ta dig an kommande veckans utmaningar.

Någon sa till mig att jag är bra på att vara ledig. Med tanke på hur hårt jag har jobbat hela våren är det nu dags att börja lyssna på kroppen. Så nu jobbar jag vanliga arbetsveckor och har varit ledig hela midsommarhelgen, vilket har varit väldigt skönt. Förra veckan hade jag en långhelg bortrest på västkusten tillsammans med bästa vännen.

Följer du Game of Thrones? Om kvällarna laddar jag inför säsong 7 med att se om de föregående säsongerna.

Det är många som tror att man som författare bara skriver hela dagarna. Jag vet inte hur det är för alla andra, men så har inte jag det. Just nu redigerar jag två antologier som kommer i september. Om jag hinner ska jag skriva en skräcknovell med deadline 1 augusti.

Assistenten kom med två förslag på böcker jag ska skriva. Eftersom nu Mamman och den lilla draken kommer från tryckeriet imorgon tycker hon att jag ska skriva två till med ungefär samma innehåll. Den första skulle handla om två grisar. En mammagris och en babygris. Den andra bokidén assistenten hade skulle handla om en mammakanin och en babykanin. Eller om det var ankor. Eller kanske något annat djur.. Trött tittade jag upp och konstaterade att jag har inte tid med beställningsjobb. Att jag skriver fantasy och inte om så vanliga saker som grisar.

Det stampades med foten. Men jag kanske kan skriva de där böckerna en annan dag? Imorgon?

Nej, jag ska sätta ihop en liten överraskning till bokmässan i höst. Ska du till bokmässan i Göteborg 28 september-1 oktober? Då vill du inte missa Fantastikgränd. Du hittar mig i monter A03:52.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *