Vilka vann?

Jag har lite dåligt samvete för att bloggen är sen. Men här är den i alla fall. Just nu är jag mitt uppe i ett chocolate chip and banana cupcake-bak. Bästisens son fyller snart år och ungarna ville att jag skulle baka mina cupcakes. Klart att tant Sofi bakar till sötaste ungarna!

Min novelltävling Grimm är nu avslutad och vinnarna är kontaktade. Nu återstår redigering, layout, bokomslag och några små överraskningar till dig som läser boken. En stor överraskning kan jag avslöja redan nu. Det blir TVÅ antologier. Det kom in så många bra noveller och en del av dem tog upp mörka och svåra ämnen. Så det blir två böcker. En som heter Grimm och en som heter Grimm Darker. Totalt blir det ca 700 sidor och 56 noveller.

Efter lite övertalning har jag valt att lägga en novell från mig i Grimm och en i Grimm Darker. Att jag tvekade beror på att det är svårt att bedöma sig själv. Jag undrade om jag verkligen höll måttet.

Bokomslaget hjälper Ulrica Edvinsson Sundin mig att göra.

Sedan har jag tre damer som hjälper mig med att strössla böckerna med små överraskningar. Vilka det är och vad de sysslar med kommer du att få veta längre fram.

Böckerna kommer i september så där lagom till höstrugget och du kan mysrysa under en filt.

Jag förstår att du är nyfiken på författarna och för att stilla din nyfikenhet kommer här en fullständig lista men utan någon speciell ordning. En del författare har fått med två noveller. Här är de, 50 författare.

Aengeln Englund
Amanda Brämerson
Arvid Svenske
Barbro Blomberg
Claes Björkman
Christer Barregren
Chatrin Stenklyft
Dan Göransson
Dan Andersson
David Renklint
Daniel Brant
Emma Isaksson
Elisabeth Mannerfeldt
Eva Häggmark
Emma Lundqvist
Frida Hallberg
Gudrun Wennerström
Helen Lindholm
Ida Hedkvist
Jesper Hlawar
Jessika Lilja
Jenny Töredal
Johan Engman
Karin Inniger
Lina Lundahl
Liv Vistisen Rörby
Martin Glännhag
Mim Sörensson
Marie Metso
Mirjam Lindahl
Mimmi Schill
Magnus Dannerstedt
Marielle Jansson
Mari-Ann Hedlund
Oskar Kjellman
Per Wilkenson
Pernilla Thorell
Pernilla Lindgren
Rebecca Sjölander
Sara Swärd
Sandra Haak Södervall
Sandra Nordqvist
Sarah Larsson
Sofi Poulsen
Thomas Vildström
Tomas Cumlin
Ulrika Jakobsson
Ulrika Fjellborg
Viktoria Thurfjell
Yvonne Waern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *