Hur gör du?

Så här mitt i helgen kommer jag på att jag vill skriva ett blogginlägg. I ugnen står chokladcupcakes och i bakgrunden hörs min favoritpirats ljuvliga stämma. Jag tittar ut och konstaterar att jo, nog har väl sommaren kommit nu. Äntligen kan jag tvätta och lägga undan (är det tredje gången för i år, eller femte?) vinterjackan.

Snart, snart, är det dags att öppna en kall öl som väntar på mig. Då kan jag ta helg. Hur ser din kväll ut? Har du haft en bra vecka? En bra helg? Ser du med spänning fram emot en ny vecka?

Själv kan jag knappt sitta stilla av förväntan. Ändå har veckan som gått som vanligt bjudit på en hel godbitar. Som den där lunchen jag så länge hade sett fram emot på bästa restaurangen. Och det där mötet på Step Two som gav mig en liten puff i ryggen åt rätt håll. Och idag hade jag min allra första sagostund på Grand Samarkand i Växjö. Det var en spännande och ny upplevelse och jag träffade en massa härliga barn.

Men nästa vecka.. ja, den är speciell. På tisdagen åker jag till Norrköping för mitt första KLYS. Jag känner mig tacksam över att ha fått en plats och ser med spänning fram emot vad det mötet kan innebära. Sedan hinner jag bara hem och packa för sedan bär det av till LinCon i Linköping. Jag var ju där i två dagar förra året så nu ser jag fram emot att få vara med alla dagarna. Enda tråkiga är att det krockar med Kontur i Uppsala. Jag hade gärna varit med på båda.

Finns det någon som läser detta och som gärna vill träffas i Linköping så hör av dig så kan vi ta en fika.

Jag tog många bilder från idag men jag fattar inte hur alla andra kvinnor gör när de tar selfies och de har klänning. Hur gör du? Hur jag än gör får jag ingen vinkel som gör att klänningen framhävs på det sätt jag vill. Jag ser ut som man gör när man speglar sig i lustiga huset. Armarna ser långa och smala ut, och resten av jag ser kort och tjock ut. Trots att spegelbilden säger tvärtom. Eller jo, kort är jag ju fortfarande. Hur gör du för att få en bra selfie?

Nu är det dags för öl, min pirat och lördagkväll.. ❤

Ta hand om dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *