En liten förtitt Mamman och den lilla draken

Det är nu flera veckor sedan de färdiga filerna till min kommande bok Mamman och den lilla draken var färdiga och åkte på en resa. Jag är inte redo att avslöja vart de åkte, men jag kan bjuda på en liten förtitt av boken.

Men först vill jag berätta om hur Mamman och den lilla draken blev till. Det var en helt vanlig dag, eller nä, det visade det ju sig att det inte var men jag kommer till det. Jag hade precis lagt upp en bild på mig och min dotter på sociala medier när min väninna Birgitta utbrister (eller hon skrev) Vilken fin bild på dig och den lilla draken!

Vad Birgitta inte visste (eller?!) är hur det är hemma hos mig en helt vanlig morgon. Boken skrev mer eller mindre sig själv och när Nicolas Krizan illustrerat bilderna blev Mamman och den lilla draken en riktig bok.

Eller snart i alla fall. I veckan bokade jag tid i tryckeriet och datum för när boken släpps till försäljning är bestämt. Efter två lanseringsfester känner jag att jag vill göra något helt annat. Men vad?

Medan jag funderar på det så bjuder jag dig på en liten tjuvtitt ur boken Mamman och den lilla draken. Tanken är att det ska komma fler tjuvtittar så håll utkik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *