Mitt egna program

Nu har det blivit klart att jag inom en snar framtid kommer att börja med mina egna program. Där kommer jag att bjuda in olika intressanta gäster. Det kommer bli hur häftigt som helst.

Jag har programidéer för 16 olika program klara men tar gärna emot förslag på vad du skulle vara intresserad av att veta mer om eller vilka gäster du skulle vilja se i mina program.

Vad ska programmen handla om? De kommer handla om hur man gör för att gå från att skriva för byrålådan eller det runda arkivet till att bli författare med utgivna böcker. Idag får de som ska ge ut böcker utan ett förlag uppfinna hjulet vid varje nytt moment.

Det är en djungel där ute med vad man ska tänka på före man väljer förlag. Ett annat stort ekonomiskt beslut är vilket tryckeri man ska välja.

Nästa insikt som jag tror drabbar om inte alla så de flesta är att bara för att jag tycker att min bok är asgrym, har jag god smak? Vad tycker min målgrupp?

Ingen fråga är för liten för att jag inte kan ta upp den i min programserie. Programmen är till för alla som gillar att skriva, gillar att läsa och kanske kanske när en dröm om att en gång ta tag i den där drömmen som svävar ovanför dig om att kanske en dag våga ge ut den där boken du bär inom dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *