Vad tycker du?

I veckan drog årets bokrea igång. Har du varit där? Fyndade du någonting?

Du som följer min blogg vet att jag för några veckor sedan skickade iväg de färdiga filerna till “Mamman och den lilla draken” på ett litet äventyr. Inte till tryckeriet, vilket jag hoppas på att kunna göra snart. Jag hade också hoppats på att idag berätta för dig vart filerna har varit. Men vi får nog båda ge oss till tåls en liten vecka till.

16195579_10155705617084307_6779724504418374391_n

Nu har jag lite funderingar som jag tänkte att du kunde hjälpa mig med:

Vill du kunna förbeställa boken Mamman och den lilla draken av mig före den finns ute hos din lokala återförsäljare?

Om du tycker att du ska kunna förbeställa boken hos mig, vill du då få en exklusiv gåva som tack eller vill du ha ett rabatterat pris?

Tack för din hjälp! ❤

Jag önskar dig en fortsatt fin söndagkväll! ❤

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *