Kärt återseende

Nu kan jag faktiskt inte hålla mig längre. Det har varit svårt att hålla tyst. När jag har varit ute och träffat dig som läser mina böcker har du ofta ställt frågan som säkert alla undrar. Jag undrar faktiskt också. NÄR kommer Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene?

Om sex veckor kommer all text och alla bilder ha satts samman till pdf-filer som kan gå till tryck. Hur många tänkte ÄNTLIGEN? Jag gjorde det. Men vänta lite nu.. skrev jag “kan gå till tryck”? Ja, det gjorde jag visst. Vad jag menar med det? Jo, före boken blir en färdig bok i tryckeriet så ska pdf-filerna ut på en liten resa. Vart de ska kan jag inte berätta ännu. Men i mitten på maj kan jag berätta. Det är minst lika spännande för mig som för dig.

En annan fråga jag får när jag träffar dig som läser mina böcker är NÄR kommer stora, röda, underbara Brynolf tillbaka? Är du redo för svaret?

Brynolf kommer tillbaka i Den fasansfulla Erene. Och då får vi äntligen veta hur det går med grillen. Vad tror du, har Brynolf fått ordning på den? Vill du se en liten tjuvtitt? Här kommer en bild på Brynolf när han för första gången ska få smaka något.. kan du se vad det är?

Brynolf  - Den fasansfulla Erene
Brynolf – Den fasansfulla Erene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *