Två stora små nyheter

God kväll!

Det händer så mycket nu att jag inte vet riktigt var jag ska börja. Första nyheten är att fantasyförfattaren Thomas Årnfelt har skrivit en humoristisk kapitelbok för barn i åldern 7-11 år. Den har titeln En kaninhistoria. Jag är så glad och stolt över att det är mitt förlag som ska ge ut den. Här kan du läsa Thomas egen berättelse om hur boken kom till.

Det kommer att bli Finn Andersson som illustrerar boken som är planerad att komma hösten 2017.

Det känns väldigt spännande att få bli förläggare åt någon annan än mig själv.

modld_omslag_skiss

Nästa stora lilla nyhet är att Mamman och den lilla draken är nu så gott som färdig. Alla illustrationer är gjorda och snart kommer filerna att skickas iväg. Det är lika spännande varje gång man går från fil till färdig bok. Men den här gången är det något alldeles extra för innan filerna med boken går till tryckeriet så ska de mellanlanda. Men det kommer jag att berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Baksidestexten till Mamman och den lilla draken:

En fartfylld historia om en mamma och en liten drake, en helt vanlig morgon innan dagis – eller kanske inte så där alldeles vanlig. Små drakar kan bli riktigt arga och spruta både eld och rök, men de kan också göra lyckliga piruetter och äta stora skålar med gröt. Mamman som just väckt sin lilla drake har ingen aning om vad hon ska få vara med om just den här morgonen. Följ med så får du se!

Fantasyförfattaren Sofi Poulsen har även skapat barnboksserien “Sagan om Prinsen & Prinsessan”. Det här är det första samarbetet mellan Sofi och Nicolas Križan – formgivare, illustratör och serieskapare vars första egna barnbok “Mallan är med” kom ut på Epix förlag 2016.

Till helgen 4-5 februari är det dags för bokmässa. För andra året i rad är det SmåLit. I år blir det under två dagar. Första dagen i Jönköping och andra dagen i Värnamo. Under båda dagarna kommer du kunna träffa mig vid mitt bokbord och jag kommer även att bli intervjuad på Speaker´s Corner.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *