Kronobergs Bokmässa 2016

Lördagen den 19 november mellan kl 10-16 anordnas Kronobergs bokmässa för nionde året i rad på Växjö stadsbibliotek. Bland 100-talet medverkande kan du möta författare och representanter för förlag, sällskap, föreningar och hembygdsföreningar. Det kommer att vara olika program hela dagen i Galaxen och även i Röda rummet. Och givetvis kommer där också att finnas programpunkter för att högtidlighålla att det under detta jubileumsår är 125 år sedan Pär Lagerkvist föddes!

Och kom sedan till biblioteket och mingla, inspireras och botanisera bland böcker och mycket annat! Passa på och köp julklappar!

 

Jag kommer att finnas i bibliotekets runda del, jämte förlaget Andra Världar. Det skulle vara jätteroligt om du vill komma förbi. Fråga gärna om mina båda kommande böcker, eller om det är något annat du vill prata om. Andra Världar hälsar att den färdiga Alvhilda-trilogin är något för dig som gillar nordisk mytologi och urban fantasy. Är du mer inne på böcker för barn och ungdomar rekommenderas Andra Världars nya författare Mikael Strömberg och Jakkin Wiss uppföljare till Drakjägarens Flicka: Skuggornas Folk.

15057761_10155434643994307_1735337079_n

Förutom mitt bokbord kan du även höra mig berätta om min resa Från skuldberg till Eget Företag – så lyckades jag! Kom till Röda Rummet kl 10.40 för en inspirerande berättelse.

En rolig nyhet är att efter ett år har jag äntligen skaffat min första backdrop. Fotograf är Martina Wärenfeldt på MStudio. Det känns extra roligt att Martina vann första pris i Porträttsm med den bilden.

Önskar dig en fortsatt fin söndagkväll! ❤

20161113_211326

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *