När kommer nästa bok?

FAQ: “När kommer Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene?” Det är överlägset den vanligaste frågan jag får nu. Alla verkar längta lika mycket som vad jag gör. Därför är det med största glädje jag äntligen kan berätta att produktionen är återupptagen och Per illustrerar på för fullt.

omslag-2

 

Samtidigt har jag en annan glad nyhet. Helt utanför den fristående serien Sagan om prinsen & prinsessan kommer snart en helt ny bok som heter Mamman och den lilla draken. En fantastisk vän kommenterade en bild på mig och min dotter och undrade om inte dottern var en liten drake. Självklart är det så och där föddes idén till boken Mamman och den lilla draken. Boken skrev sig självt på två kvällar och efter att ha fått ordning på min svenska med hjälp av min underbara lektör Karin är nu manuset redo för att illustreras. Mamman och den lilla draken kommer att illustreras av en annan illustratör än Per von Schantz som illustrerar Sagan om prinsen & prinsessan-böckerna. Vem det är får du veta lite längre fram. Jag vill passa på att hälsa ett stort TACK! till de två testfamiljer som har fått provläsa. Som tack för hjälpen ska ni få varsitt signerat ex av Mamman och den lilla draken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *