Andra Världar

Jag är ledsen att detta blogginlägget har dröjt. I söndags vaknade jag mitt i natten i Mora och förstod att jag skulle få åka till akuten. Veckan som gått har jag varit mer på akutvårdsavdelningen än hemma. Men nu är jag hemma så nu kör vi.

I fredags åkte jag, Aengeln och lilla assistenten till Andra Världar i Mora. En road trip på sju och en halv timme enkel resa. Det var länge sedan jag åkte bil så länge. Lilla assistenten däckade tidigt så jag och Aengeln fick underhålla oss själva. Det hela var väldigt trevligt och just när det var som mysigast gjorde vi en hemsk upptäckt.

Aengeln som hade hjälpt mig att bära min packning till bilen tänkte att jag hade väldigt mycket packning och det måste innebära att jag säkert inte hade glömt någonting. Jag som tyckte jag bad honom packa mina böcker med när han packade bilen med alla andra böcker.

Kommunikation – fråga alltid! Ta aldrig för givet att den andra personen har packat. 

Två och en halv timme ifrån Mora inser vi att mina böcker finns i Växjö och i Lagan. Vad gör man? Kan man åka på en bokmässa utan böcker? Efter lite brainstorming så kom vi fram till att jo, det kan man. Dessutom kunde vi inte komma i kontakt med min distributör som har sitt lager i Falun, en timmes bilfärd ifrån Mora. Men vi hade en plan som vi var nöjda med.

Framme i Mora mitt i natten var det bara att trilla i säng. Så lyxigt att mötas av en varm stuga med renbäddade sängar. Tack familjen Björk-Vintersvärd för gästfriheten!

Några timmar senare var det dags att vakna och göra sig redo för bokmässan Andra Världar. Att få sätta sig till ett dukat frukostbord är en sann lyx som inte drabbar mig särskilt ofta. I huset fanns så mycket nya saker att leka med för den lilla assistenten så det tog ett tag att övertyga henne om att det skulle vara mycket bättre att följa med oss och jobba.

imag5921

Vi var nog ett 15-20-tal utställare och det var alldeles lagom tyckte jag. Många var klädda i väldigt spännande kläder. Hela eventet kändes välorganiserat och jag tror alla, både utställare och besökare var nöjda när dagen var över. Jag såg fram emot vår gemensamma middag på kvällen då vi utställare skulle äta middag tillsammans. Men tråkigt nog valde de flesta att åka hem. Så det blev en tidig kväll. Jag tror jag däckade före åtta till nått avsnitt av Star Trek. Men sedan vaknade jag i gengäld mitt i natten med våldsamma smärtor. Efter tio timmars bilresa hem till Växjö kunde jag skriva in mig på akuten i Växjö där jag även fick spendera natten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *