Ett litet himmelrike

Om du fick designa den mest perfekta dagen, hur skulle den se ut? Skulle du spendera den ensam eller i sällskap av någon/några? Skulle du göra någonting eller skulle du bara njuta av att inte göra någonting alls? Var skulle du vara?

Jag kom ganska nära min mest perfekta dag igår. För dig som gillar betyg ger jag den 4 av 6 enhörningar.

Fem dagar i veckan jobbar jag elva eller tolv timmar och de andra två försöker jag behärska mig till att bara jobba fyra timmar. Men det är svårt. Dels för att jag verkligen älskar mitt jobb och dels för att jag har så väldigt roligt på mitt jobb.

14441193_10155277880414307_5791414888780819837_n

Men så igår hände det igen. Jag var hemma hos Aengeln och spelade tv-spel som är en av få saker som verkligen kan få min hjärna att slappna av. I valet mellan att vara ute och springa i skogen eller att spela tv-spel kommer jag alltid att välja tv-spel. Jag är inte gjord för fart utan för bekvämlighet.

I normala fall är Aengeln väldigt mån om att jag ska äta så där regelbundet. När mina dagar blir för intensiva och jag inte hinner äta eller får äta fjortislunch så gillar han det inte. Så igår passade jag på att vara duktig. Jag nämnde att jag åt frukost tidigt och frågade om lunch. Snäll som han är gick Aengeln och ställde sig vid spisen och gjorde lunch till oss. Den lyxen är ju inte jag bortskämd med. Men jag kan helt klart vänja mig vid det.

Efter vi hade spelat klart var klockan så mycket att Aengeln fick skjutsa hem mig. Nu har han äntligen fått upp Deadpool i bilen också. Är det någon mer än jag som ser fram emot nästa film?

På kvällen var det lördagsmys med barnen. Så underbart att sitta i soffan med godis och glass och se på vår favoritserie.

Det var min lördag. Hoppas att du hade en lika underbar dag.

14446174_10155280935049307_8426385440163180324_n

Det är inte ofta jag känner mig som en vinnare. Snarare tvärtom. Min hälsa ställde till det för mig så jag inte kunde jobba fullt ut i flera månader. Därför finns det inga pengar just nu att producera Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene. Det var ett väldigt tufft beslut att ta. Särskilt när jag vet hur många av er som längtar. Men varje gång som jag får frågan om NÄR nästa bok kommer och hur länge man ska behöva vänta känner jag mig som en vinnare. Mina böcker är älskade. Varje gång du skickar bilder på när du läser mina böcker, bakar hjortronrumpor, har på dig mina t-shirts eller använder en mugg med någon av mina karaktärer på.. då känner jag mig som en vinnare. Då är det värt alla sömnlösa nätter och alla tårar fällda i frustration.

Tack underbara du som får mig att känna mig som en vinnare. Tack för ditt tålamod. Ingen mer än jag vill se Den fasansfulla Erene komma till jul. Jag gör mitt yttersta. Tack för ditt stöd och för att just du tror på mig!

14520457_10155275846639307_1132444640491768730_n

Under veckan som gått har jag skaffat mig lite nya återförsäljare som kommer att få in mina böcker den kommande veckan.

Elanders bokhandel, Tibro

Nässjö bokhandel

Mariehamns bokhandel Söderlundhs bok & papper, Åland

Lisco Bok & Papper Mariehamn, Åland

Bokmedia, Linköping

Trosa Bokhandel

Djursholms bokhandel

Åmåls bokhandel

Bokhandel Arken, Lund

Äppelvikens bokhandel, Bromma

Hallstavik bokhandel

Coop Forum Torp Fritid

Coop Forum Bergvik, Karlstad

Coop Forum Sisjön

City Gross Växjö

City Gross Bromma

City Gross Falun

City Gross Häggvik

City Gross Jönköping

City Gross Kalmar

City Gross Kungens Kurva

City Gross Länna

 

 

Jag vill avsluta med något roligt som min fyraåriga dotter sa idag:

– Behöver jag tända? (dottern)

– Nä, bara du träffar toaletten. (jag)

– Hej toaletten! (dottern)

😂😂😂😂 underbara unge!

 

2 thoughts on “Ett litet himmelrike

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *