Sofi Poulsen ❤ Sverok!

Det bor en liten spelnörd inne i mig. Tyvärr får den alldeles för sällan komma ut och leka. Men när den får det blir jag som ett barn på julafton. Därför är det roligt att kunna berätta att som medlem i Sverok kan man under en begränsad period, fram till 4 december, köpa mina böcker till fantastiskt bra pris. Hur du går till väga står i medlemsbrevet som kommer imorgon.

Vad är Sverok? Det är Sveriges största ungdomsförbund. 101 000 medlemmar i 3 600 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna bland många andra.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *