Fan❤Mail

I lördags var jag på Hamrelius bokhandel för boksignering igen. Så underbart härligt roligt samtidigt lite sorgligt eftersom bokhandeln stänger om några veckor. All personal är så fantastiskt gullig och jag hoppas att de kommer hitta andra jobb snarast.

Hamrelius bokhandel ligger inne i ett affärscenter som heter Caroli och ligger några minuters promenad från Malmö station. Efter att inte ha varit i Malmö på sex år har jag nu återupplevt min lilla förälskelse som jag får till staden varje gång jag är där. Alla människor är så underbara. Det märker jag speciellt när jag står och signerar mina böcker. Sedan älskar jag att titta på alla fina hus i Malmö. Det ska vara gamla hus som inte är dussintillverkade utan där detaljer skiljer sig åt. Dessutom är jag bortskämd med att det alltid är varmt och soligt när jag är i Malmö.

För sex år sedan bodde jag på Kramer. Vi hade tagit (jag önskar jag kunde skriva Harleyn) mc:n dit och gjorde ett äventyr av en helg. Huset Kramer gjorde mig eld och lågor bara av att visa upp sin utsida. På rummet väntade champange, frukt och choklad. Eftersom det var jag som planerade resan hade jag bokat rummet och fixat så att rummet skulle vara precis som jag ville ha det när vi kom dit. Så i det angränsande badrummet fanns en jacuzzi.

Det är inte så ofta jag kan rymma hemifrån, men när jag gör det, då vill jag att det ska vara värt det. Min vardag är sådan att jag i teorin sitter och kör bil från dess att jag vaknar till dess att jag somnar. Varje dag. Varje vecka. Året runt. Förutom 48 timmar i månaden. När de 48 timmarna kommer behöver jag få ner de sönderstressade axlarna från öronen. För att orka nästa pass.

Sedan jag startade mitt företag för snart 11 månader sedan har jag glömt bort det där. Hur viktigt det är för mig att släppa allt och bara vara ledig de där 48 timmarna. För jag ❤ mitt jobb. Mitt företag. Mitt nya liv. När jag har så där roligt glömmer jag att stanna upp och ta en paus för att andas. Lyssna in. Hur mår jag egentligen. Berömma och belöna mig själv när jag gjort något bra. Det har bara rusat på. Jag jobbar tolv timmar varje arbetsdag. Helgerna behärskar jag mig och jobbar på kvällarna.

På sista tiden har jag ifrågasatt mig själv väldigt mycket. Det var ett tungt beslut att avbryta produktionen av nästa bok, Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene. Men det var ett nödvändigt beslut och jag är stolt över att jag kunde ta ett sådant tufft beslut. Nu har jag landat i det och är trygg i att boken kommer ut, men inte just nu. Kanske i december 2016. Vill du veta mer om varför boken dröjer så kan du läsa om det här.

Sagan om prinsen & prinsessan och lite om draken också
Sagan om prinsen & prinsessan och lite om draken också

Att få ett magiskt fan❤mail från en underbar mamma och hennes söta dotter som jag träffade på Hamrelius får mitt hjärta av svämma över. När jag läste de fina raderna ville jag bara krama om dem, det betydde så mycket för mig.

“Hej Sofi,

Jag och min dotter Molly köpte din bok igår på Caroli i Malmö och det kan bara sammanfattas som succé!

Vi har läst boken flera gånger och nu har Molly precis läst boken för mig. Lättläst och perfekt format för både vuxna och barn.

Nu får vi leta upp den andra boken också, för den vill Molly så gärna ha!

Med vänlig hälsning,
Kicki & Molly”

Jag vet att jag frågat det förut, men jag frågar igen. Vad gör du för att belöna dig själv? Hur firar du dina framgångar? Är du lika dålig på det där som vad jag är? Ska vi skärpa till oss tillsammans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *