Tack Älmhult! ❤

På Familjefestivalen visade Älmhult sig från sin bästa sida. Solen sken och det var väl underbara 30 grader varmt. Till mitt och Johan Ragnarssons tält på fredagen kom många stora och små som ville rita, måla och höra sagor. Fler än vad jag ens hade vågat hoppats på så det var riktigt kul. Extra roligt var det med alla klasskamrater, vänner och gamla pojkvänner som jag träffade. Är det något magiskt med dricksvattnet i Älmhult som gör att ingen åldras på tjugo år, eller har alla bara väldigt bra gener? 

På lördagen fick vi, jag och Johan Ragnarsson, låna ett klassrum mittemot Spökrundan och det var riktigt lyckat. När vi inte hade sagostund utan kunde gå ifrån en liten stund så passade jag och Johan på att gå Spökrundan. Det var riktigt spännande, man visste aldrig vad som väntade i de olika klassrummen.

Tack Johan för att du ville följa med mig på detta tvådagarsäventyr. Det blev dubbelt så roligt med dig.

Tack Tahmina för hjälp med smink. Du är alltid outstanding.

Tack LeLac för hjälp med hår och påklädning. Det var många som trodde det var mitt riktiga hår.

TACK ÄLMHULT och alla som besökte sagotältet och sagorummet under Familjefestivalen.  Ett stort tack även till Per Faeltenborg som hade arrangerat allt så bra. ❤ Just nu kan ni beställa 2 böcker till 15% rabatt om ni uppger rabattkoden älmhult i kassan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *