Familjefestivalen i Älmhult

Familjefestivalen barnaffisch A3

Den som gör mig sällskap på Familjefestivalen 26 och 27 augusti är illustratören Johan Ragnarsson och ingen annan. Vill du läsa mer om vem Johan är och vad han gör så klicka här. Missa inte att läsa Smålandspostens Med Mera på torsdag 25 augusti för att ha en chans att vinna ett ex av min senaste bok Sagan om prinsen & prinsessan och den vilda frukosten.

Johan Ragnarsson, 2016 Llahå! Johan här. Johan Ragnarsson, alltså. Jag är skapare av bilder, världar och allt. Åtminstone står det så på mina visitkort. Under namnet Kapten Kanske uppträder jag med superhjältetrubadurduon Tveksamma Tvåan, och under namnet morbror Oa övertolkar jag bilderböcker hos den barnboksentusiastiska sammanslutningen Krystplatt Kacsnutt. Under namnet Johan Ragnarsson makar jag dessutom film med Laterna Magica, och serietidningar med Svenska Superserier. Till exempel.
Johan Ragnarsson, 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *