Tack för en magisk helg!

TACK till alla som var med och skapade magi denna stadsfestivalshelg. Tack till alla besökare utan er hade det blivit ett tomt skal. Det har varit väldigt roligt att så många ville besöka mig fast det fanns både trollkarlar, hästar, hoppborg och mycket mycket mer att göra.❤

Tack till:

Next Concept och Växjö Citysamverkan för att ni trodde på mig och lät mig få göra detta magiska underbara roliga. ❤

Cultix för att ni ville samarbeta med mig ❤

Le Lac och Tahmina Faizi för att ni tog fram magin inom mig ❤

Aengeln Englund för allt stöd när jag höll på att få kortslutning av överhettning ❤

Per von Schantz för att du gjorde barnens upplevelse (och min) mer magisk ❤

Anneli för gardiner och inredningstips  ❤

Tesse för att du är du och bara gjorde min dag ❤

Karin för att du ville lyssna och all din feedback ❤

Fredrik för att du kom och peppade mig. Ser fram emot att få jobba med dig. ❤

På väg från mina sagostunder i fredags träffade jag min fantastiska vän Laurentsio som hade ett tält på gågatan. När Laurentsio var 11 år kom han till Sverige från ett av Rumäniens barnhem. Om hur det var att växa upp på ett sådant barnhem för barn som skulle gömmas, om resan till Sverige och om hur han blev fotomodell, filmstjärna och tvkändis kan man läsa om i hans bok. 

Lördagmorgonen möttes jag av ett sabotage av min sagohörna. Men efter lite pyssel och plockande lyckades jag rädda det. På lördagen hade jag sällskap av Per von Schantz som illustrerat mina böcker och mycket annat. varje gång jag får möjlighet att se honom jobba känner jag själv hur min haka faller sakta till golvet. Han är verkligen så duktig! På eftermiddagen kom Tesse med familj förbi. Tesse är en av mina absolut bästa vänner från barndomen så blir det lite ystert. Tack för ett roligt besök! 

Idag fick lilla assistenten följa med. Vi började dagen med att vara utelåsta men det ordnade snabbt upp sig tack vare B O på Securitas och hans kollega. Tack! ❤

Bilderna är tagna av Sofi Poulsen, Tahmina Faizi, Tesse, Karin och Växjö Citysamverkan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *