Tjena alla monsterdiggare!

En legendarisk hälsningsfras om du som jag har sett Hemliga Arne i Trasan & Banarne. Gillar du monster? Du kanske har nån favorit? Som barn blev jag kallad för kakmonstret. Inte för att jag var blå och hårig utan för att jag åt kakor på samma vis. Men å andra sidan, vilket barn gillar inte kakor? Vilket barn äter inte kakor som kakmonstret? Särskilt om det är någon form av chokladkakor.

Något annat som barn gillar väldigt mycket är spel i alla dess former. Vad kan väl vara bättre än ett monsterspel? Finns det monsterspel, kanske du undrar. NU gör det det. Min vän Magnus tyckte precis som jag att det finns på tok för lite monsterspel här i världen och gjorde ett alldeles eget monsterspel. Spelet heter “Räkna med monster” och vänder sig till barn i ålder 3-5 år.

Jag har haft förmånen att få spelet demonstrerat för mig av en flock härliga ungar. Älskar man monster och vill lära sig räkna, att känna igen siffror och även träna minnet är detta spelet ett måste.

I ett samarbete med Magnus och hans nya spelföretag Fungeon (fun + dungeon) finns nu spelet i min webshop.

Med dessa ord är det dags för mig att kravla ner i snarkofagen och räkna monster tills jag somnar.

Räkna med monster

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *