Så roligt ska vi inte ha..

Så roligt ska vi inte ha! Har du hört någon säga så någon gång? Eller har du kanske sagt det själv? Varför får vi inte ha så roligt? Kan det bli för mycket så det är bäst att vi sparar lite av det roliga för att ha senare? Eller varför säger man så? 

Denna veckan har jag fått anledning till att verkligen använda frasen, så roligt ska vi inte ha och sluta vara så rolig, då det gör ont att skratta. Fyra små hål i magen gör sig ständigt påminda och det gör verkligen ont att skratta. Ändå är det så svårt att låta bli. Har du någonsin varit i situationen då det är direkt olämpligt att skratta? Ja, då vet du själv hur roligt allting genast blir så fort man inte får skratta. Vanligtvis tycker jag humor är en väldigt viktig egenskap och har en väldigt rolig pojkvän och två roliga barn. Men det blir en skum känsla när man inte kan sluta skratta fastän det gör väldigt ont. För det som just hände var så roligt.

Jag tror inte min pojkvän är sadist. Jag säger tror för han har fått mig att skratta både på lunchen igår och idag och verkar tycka det är viktigt att jag har roligt tillsammans med honom. I bilen spelade han någon låt om nån snubbe som fått dålig kritik och som sedan hämnades genom att skriva en nidvisa om kritikern. Därefter spelades Malcolm solves his problems with a chainsaw.. efter tidig morgon (har jag nämnt att jag inte är en morgonmänniska?) där jag varit på en väldigt kul fotografering tillsammans med Martina på Mstudio behövs inte mycket för att det ska bli väldigt roligt.

Min morgon började redan halvsex med att väcka kärleken. En halvtimme senare kom en jättegullig tjej, Tahmina, och sminkade mig. Verkligen jätteuppskattat då hon är jätteduktig och kan komma hem till mig även en tidig morgon. Så behöver du bli sminkad någon gång så kan jag varmt rekommendera henne.

Sedan bar det av mot Teleborgs slott för att bli fotograferad av Martina. Morgontrött zombie checkade in och sedan tog Martina över. Vilket proffs! Så roligt att få jobba med henne. Helt underbara idéer för fantasytemat till tidningsartikeln om mig som kommer i månadsskiftet augusti/september. Jag kommer finnas på omslaget också. Så nervöst! Men Martina tog helt magiska bilder. Jag är så imponerad. Det ska bli spännande att se det färdiga resultatet. De sista bilderna tog vi på mitt kontor på Det Fria Ordets Hus. Miljön är väldigt speciell med det gamla fina huset, kakelugnen och mysiga fåtöljen. Jag är väldigt nyfiken på hur bilderna blev att det är som att vänta på att julafton ska komma.

Jag gillar att vara ute och fotografera. Jag hittade ett hus jag inte sett tidigare som jag tyckte var fint. Tyvärr lyckades jag inte få ljuset som jag ville. Gillar du att fotografera? Vad är ditt favoritmotiv att fotografera?

13398488_639115606241802_1907491754_n

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *