Det blir aldrig som man tänkt sig

Här borde jag kanske skriva om hur min operation var. Men jag känner att jag har pratat tillräckligt om det så här kommer lite bilder istället. Det enda jag vill säga är att jag är väldigt tacksam mot all den underbara personal jag träffade på Carlanderska. De visade inget annat än förståelse och empati. Det var ok att vara liten och ledsen. Det var ok att ha ont och vara gnällig. Som ett litet tack för att all berörd personal gjorde sitt bästa för att jag skulle ha det så bra som möjligt så skänkte jag några signerade böcker till deras väntrum och uppvakningsenheten för barnen. Jag hoppas att mina böcker ska kunna sprida lite kärlek och glädje till andra som behöver det. ❤

På vägen till Carlanderska träffade jag Robin inne på Akademibokhandeln i Nordstan och de kommer att köpa in mina böcker. Tack Robin! ❤

Sedan träffade jag Ola på SF bokhandeln och han fick med sig mina böcker hem för att provläsa. Hoppas att juryn är nådig! Jag hittade även lite roliga presenter till barnen och kärleken.

IMAG4486

Det var väldigt roligt att vara tillbaka på jobbet igår. Som alltid när jag inte kunnat jobba inser jag hur mycket jag älskar mitt jobb. Jag har lite abstinens när jag inte fått jobba. Ett projekt jag jobbar med nu är Litteraturrundan som för första gången i världshistorien kommer till Småland i år. Närmare bestämt till Växjö. Den kommer till Stadsbiblioteket i Växjö 17 september kl 11-17. Temat för i år kommer att vara fantasy. Arrangör är Författarcentrumsyd Syd genom mig, Sofi Poulsen. Hela arrangemanget är gratis för alla. Affischen är gjord av Per Fredrik von Schantz. Föreläsningar, workshop, bildspel, sagostund, utställare, berättarstund m m. Jag återkommer med programpunkter och innehåll.

Ha en fortsatt fantastisk kväll! ❤

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *