Have a Happy Towel day

Det har varit några aktivare dagar än vanligt. I måndags var jag ute med Laszlo Illes för att ta lite bilder till min marknadsföring. Det blev en mer kaotisk dag än vad jag hade planerat. När jag kom till Make up Store för att bli sminkad hade jag först fått spendera tjugo minuter med att leta efter mina kort så jag skulle kunna betala. Min assistent hade gömt dem någonstans i lägenheten. Jag gav till sist upp och kom hyperstressad till Emelie för att bli sminkad. Hon var väldigt förstående och vi gjorde upp att jag skulle komma tillbaka dagen efter för att betala. Efter att ha suttit där i nån timme var jag så avslappnad att jag nästan somnade. Jag blev mycket nöjd över hur fint Emelie hade tolkat min önskan.

IMAG4281

Vidare till nästa station, håruppsättning på Le Lac. Där väntade Ramona och även hon var väldigt förstående och det gick bra att betala dagen efter. Peruken kom på. Sedan massor med flätor. Ramona förklarade att det skulle bli som en liten hatt. Jag kände mig väldigt cool när jag såg sminket ihop med min nya frisyr. Nu skulle bara klänningen på sen var min förvandling komplett! Tur att jag hade hjälp av Ramona och en tjej till för det hade aldrig gått annars. Jag är så tacksam för att jag hade ett så bra team som tolkade min önskan och hjälpte mig att bli precis det jag ville. <3

IMAG4294

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag satt en stund och kände mig supercool sedan kom Laszlo och hämtade mig och vi for iväg till Asa Herrgård. Efter en timme hade jag slappnat av och hade riktigt roligt. Det var så mycket att tänka på, klänningen skulle dölja mina fötter, håret skulle inte blåsa i ögonen och sedan gällde det att ha kontroll på ansiktet. Inte se stel ut men inte ha för roligt heller. Tänka rätt tankar. Upptäckte att om jag tänkte på kärleken, som är min trygga punkt, så blev det bra.

Det var 26 grader varmt ute och solsken så efter tre timmar i sammetsklänning var det skönt att få ta av sig den. Hur bilderna blev..?

 

1D226898Många som startar företag startar med två tomma händer. Jag hade inte ens det. Igår föreläste jag igen om min resa från skuldberg till eget framgångsrikt företag. Bilden togs under den tyngsta perioden i mitt liv. Förutom att jag vägde betydligt mer än idag gick jag på antidep och var på väg mot botten. Kan jag vända det kan alla. <3 Från botten av mitt hjärta, tack till alla fina människor som finns i mitt liv, både de som funnits där ”alltid” och de som är nya. Utan er vore jag inget alls.

Igår gav också flera månaders arbete äntligen utdelning. Jag har sålt in mina böcker till en stor kedja. För att fira detta blev det en sallad till lunch med kärleken. Ingen av oss vågar ta ut svängarna för mycket före jag har haft min operation. Och efter operationen kommer jag alltid att få gå på diet så då blir det kanske inte heller att ta ut svängarna. Jag försöker att inte tänka för mycket på  det för när jag gör det blir jag väldigt ledsen. Operationen skrämmer mig och jag vill verkligen inte genomgå den, men jag har inget val. Att dessutom få opereras långt hemifrån gör inte det hela bättre.

 

 

 

 

 

 

towel-dayIdag började dagen med ett frukostmöte med kärleken. Självklart hade vi våra handdukar med oss då det är Towel day idag. Jag som i mitt tillfälliga jag är ovanligt klumpig av att bara se på ett öga sedan några månader tillbaka hade ytterligare en sak att hålla reda på, en stor handduk. Jag blir extra fumlig och klumpig när kärleken är med. Det är något hos honom som fullständigt rubbar mig.

 

 

På lördag är det Alvestayran och då kan ni träffa mig i Alvestas bokhandel. Jag signerar mina böcker och det är premiär för Sagan om prinsen & prinsessan och den vilda frukosten i Alvesta. Boken kommer finnas exklusivt på Alvestas bokhandel. Om du blir sugen på hjortronrumpor som Nikolai och Julia äter så finns det ett recept här. Scrolla ner på sidan så hittar du dem och många andra recept från det Lila Slottets kök.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *