Tänka utanför boxen och kliva in i garderoben

Imorgon kommer bli en sådan där dag jag kommer minnas för livet. Då ska jag ta mina första författarporträtt. Eller marknadsföringsbilder. Första omgången bilder var det bara jag och min vän Maximus som var ute och hade kul i några timmar. Redan då visste jag vad jag ville ha, men hade inte tiden eller pengarna till att genomföra det då.

Min plan har med tiden utvecklats och blivit mer komplett över hur jag vill ha det. Tittar man på hur andra gör, vilket kan vara en god idé så länge man sedan gör något helt annat, så är det skolfoton som tagit. Du vet, sådana där vanliga halvporträtt där författaren ser ut som vem som helst. Med undantaget Aengeln, han ser ut som en cool rockstjärna.

Jag inte är vilken random författare som helst och jag vill att mina bilder ska visa det. Stefan Ekberg, vars handböcker i marknadsföring jag sträckläst, upprepade sig många gånger med att man ska ta bilder som får åskådaren att reagera. DÄR ligger oron för imorgon. Jag vet precis hur jag vill ha det och jag har valt ett väldigt bra team för att nå dit. Allt jag behöver göra är att klä på mig och posera. Men har jag lyckats förmedla mitt mål till mitt team?

Morgondagen börjar med två timmars sminkning. Sedan har jag en timmes lunch när jag inte kan äta annat än det jag kan få i mig genom ett sugrör. Efter det väntar två timmar hos frisören för håruppsättning. Någonstans där ska jag klä på mig klänningen jag valt också. Trots alla skenor ska det gå bra att sitta i den. Nu hoppas jag bara att det inte regnar imorgon.

På tisdag eftermiddag ska jag föreläsa om min resa från skuldberg till framgångsrikt företag. Efter en kort paus fortsätter jag med att föreläsa om hur man som företagare marknadsför sig på sociala medier.

Onsdag firar jag Towelday. Du glömmer väl inte din handduk?

På lördag är det AlvestaYran och jag kommer fira det genom att signera min nya bok Sagan om prinsen & prinsessan och den vilda frukosten i Alvestas bokhandel. Vi ses väl där?

13238920_1015449691824664_3479237548990630813_n

Ha en fortsatt skön söndag kväll! <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *