Nu är produktionen igång

Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene finns äntligen som prototyp. Det var lite svettigt men nu har jag, Per och Karin äntligen fått ihop det så att handling och bilder hänger ihop samtidigt som att texten inte svämmar ut över hela bilden. Vi har haft väldigt roligt under processens gång och flera gånger legat dubbelvikta av skratt. Jag vet att jag säger detta varje gång men denna boken kommer bli så asgrym!

Erene och prins Nikolai
Erene och prins Nikolai

37 härligt illustrerade sidor landar den på och vi räknar med att skicka den till tryckeriet i mitten av september och går allt enligt planen kan den komma ifrån tryckeriet i mitten på oktober. Per har redan börjat jobba på bokomslaget som kommer gå i sjöodjursgrönt och blått. I boken dyker två nya karaktärer upp, den fasansfulla Erene och Bäverpojken. Jag kan även glädja dig som saknat Brynolf och som undrat hur det går för honom att Brynolf kommer tillbaka. Har han lagat grillen? Eller vad har Brynolf haft för sig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *