Föreläsningar, mässor och några gallstenar

Sedan i slutet på mars äter jag varje måltid väldigt försiktigt. Jag har tappat räkningen på hur många anfall av gallstenar jag har haft men det har blivit några turer till akuten. Det gör väldigt ont och medicinen gör mig väldigt trött och groggy. Nu i lördags var det dags igen. Jag stod på Glädje- och hälsomässan och skulle ha två sagostunder när jag fick ännu ett anfall av gallsten. Eftersom jag är som jag är och inte vill ställa in så var det bara att ta medicin och bita ihop. Därför vill jag be om ursäkt för att första sagostunden inte blev så bra som den brukar vara. Mellan sagostunderna låg jag på golvet och hoppades på att medicinen skulle ge effekt. Det var väldigt roligt att få återse fina Laurentsio som hade sitt bord bredvid mitt. Hans föreläsning och hans bok är något av det som berört mig mest. Vi har väldigt många beröringspunkter. Har du ännu inte läst boken så gör det. Den handlar om hans resa från rumänskt barnhemsbarn till Sverige. Hans historia lämnar ingen oberörd.

Jag kunde i alla fall vara på mitt första LinCon utan att något obehagligt hände. Där träffade jag en del nya bekantskaper. Det uppstod en hel del intressanta samtal och jag kommer helt klart återkomma 2017 och då stanna hela eventet. Tack till Sabina, Rannvá, Elin och alla andra för trevligt sällskap. Hoppas att vi ses på NärCon om inte förr.

I mitten på veckan som gått hade jag tillsammans med Sandra från Nyföretagarcentrum i Växjö föreläsningar på kommunen i hur jag gick från skuldberg till eget företag, vad Nyföretagarcentrum är och vad de erbjuder dig som vill starta företag och till dig som är nyföretagare och hur man som företagare marknadsför sig på sociala medier. Det var både roligt och tryggt att ha Sandra med mig då hon varit ett fantastiskt stöd och till stor hjälp under min resa till företag, men även nu. Jag fick så mycket fint beröm efter min föreläsning på residenset att jag inte trodde jag kunde göra bättre ifrån mig. Men det kunde jag för jag fick höra att det var väldigt stor skillnad på när jag berättade om min resa från skuldberg till företag och när jag berättade om hur företag kan marknadsföra sig på sociala medier. Tack Sandra för alla tips, jag ska försöka lära mig.

 

Här kommer lite bilder från veckan som gått. Ha en fortsatt fin söndagkväll! <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *