Föreläsare, LinCon och sagostunder

Denna veckan blir intensiv och väldigt rolig. Imorgon har jag två föreläsningar för kommunen. En i hur jag gick från skuldberg till eget företag och den andra föreläsningen är hur man som företagare marknadsför sig på sociala medier. Det är både roligt och tryggt att ha Sandra Ruuda från Nyföretagarcentrum efter mig som gör en presentation av vad Nyföretagarcentrum är och vad de erbjuder dig som vill starta företag och till dig som är nyföretagare. Det känns lite overkligt att Sandra har varit med mig på hela resan, i mer än ett års tid redan.

Imorgon eftermiddag åker jag och assistenten till Linköping för mitt första LinCon. Det kommer bli väldigt spännande och lärorikt. Jag ser fram emot många spännande möten och är du där får du gärna komma och hälsa på mig. Det kanske inte syns på mig men jag är en gammal (höhö) rollspelsnörd.

Det blir hemfärd redan på fredagkvällen eftersom jag ska vara på Glädje- och Hälsomässan i Ljungby på lördagen. Där kommer jag både ha ett bokbord och två sagostunder kl 13.30 då jag berättar sagan om prinsen och prinsessan och lite om draken också. Kl 15.30 läser jag sagan om prinsen och prinsessan och den vilda frukosten. Min nya bok som släpptes i mars.

Har du varit på LinCon? Har du några tips eller historier att dela med dig av? Några göra och inte göra är alltid välkommet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *