Mina 15 minuter av berömmelse..

Ibland är det bra att vara lite allmänt förvirrad när man anmäler sitt intresse för saker. Åtminstone när man vet att man inte hade vågat om man till fullo förstått vad det var man frågade om.
 
Idag kom ett mail där jag kunde anmäla mig för att stå på Litteraturscenen 15 minuter på Bokmässan i september. Tröga mig fattade aldrig att Göteborg och Bok & Bibliotek den 22-25 september är DEN bokmässan. Om jag får 15 minuter där slår det allt annat under min korta tid som författare.
 
Med ens blev det viktigt att få vara där. Samtidigt väldigt nervöst för att få vara där. 10 månader efter min debut kan jag alltså komma att stå på kanske den viktigaste scenen i mitt liv.
 
Beskedet skulle komma vid midsommar så det är bara att hålla andan tills dess antar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *