Föreläsare på inspirationsmingel imorgon

Imorgon ska jag vara föreläsare på Inspirationsmingel på Residenset i Växjö. Hur gick det till?! För lite mer än ett år sedan kom jag för första gången till Sandra Ruuda på Nyföretagarcentrum. Tillsammans la vi upp planen för hur jag skulle kunna starta mitt företag. Det var bara ett problem. Jag hade inte två tomma händer att börja med, utan ett skuldberg. 

För att kunna starta ett företag måste man vara skuldfri. Kom och hör mig berätta om hur jag gick från att vara skuldsatt till att bli fantasyförfattare.

13001126_10154737671914307_8506287365967579280_n

För snart ett år sedan hittade jag det här brevet i min brevlåda. Det kom att förändra mitt liv. Vem är det ifrån? Vad stod det i brevet? Kom till Inspirationsmingel imorgon i Residenset så får du veta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *