Så här gör du enkelt föreläsningar

Jag älskar ljudet av deadlines som swoschar förbi.. insåg för en liten stund sedan att även om jag vet innehållet på de föreläsningarna jag ska hålla i så är det inte bara att skriva ner det. En bra föreläsning som inspirerar har en stark början som rycker med deltagarna. Den har också ett bra avslut som gör att när man reser sig från sin stol känner att man lärt sig något, att man känner sig inspirerad.

Ska jag göra något vill jag göra det till 100% annars kan jag lika gärna låta bli. Som alltid när jag inte vet eller kan något så följer jag det gamla danska talesättet att stor är den som vet, men större är den som vet vem man ska fråga. Så jag frågade min Företags Gud Stefan Ekberg om han har skrivit en handbok i ämnet och det har han så klart! Jag fick denna boken rekommenderad och beställde genast ett ex. Tack Stefan för bra och snabb hjälp! DET är en WOW-effekt man får som kund av PERFEKT kundservice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *